Over

Femmetje de Wind

De Wind opereert vaak op het snijvlak van commercie en creativiteit. Ze is ondernemend, creatief, open, breed geinteresseerd en steeds op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden, dat alles met een scherpzinnig gevoel voor de onderliggende betrekkingen binnen een professionele organisatie. Ze heeft meerdere rollen bekleed, van journalist, columnist, schrijver en hoofdredacteur tot ondernemer, uitgever en advocaat. Mediamerken waaronder Jackie, JFK en Wendy zijn mede onder haar bezielende leiding met succes in de markt gezet. Ook heeft ze ervaring binnen middelgrote bedrijven, zo was ze Head of Content bij Wayne Parker Kent en Chief Digital Publishing Officer bij Audax Uitgever. Momenteel werkt ze als media-advocaat bij ABC legal.

Daarnaast is De Wind opgeleid in systemisch werk, een methode die zowel voor particulieren als bedrijven inzichten kan verschaffen in onderliggende processen die verstorend kunnen werken voor mogelijke groei. Bij conflict bemiddeling is dit een unieke skill die zij graag inzet. In 2020 heeft ze een postdoctoraal opleiding aan de VU in Executive Coaching gedaan. Al die ervaringen gebruikt ze om mensen en bedrijven te helpen zich verder te ontwikkelen, conflicten te beheersen en hun persoonlijke en zakelijke doelen te realiseren.

Voor contact klik hier.

Juridisch advies & coaching

Groei, zowel zakelijk als prive gaat beter als je de randvoorwaarden goed op orde hebt. Als je weet waar je staat, is het makkelijker te bepalen waar je heen moet.

Lees verder

People marketing

Laat me je helpen met je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Want alles draait om mensen (zelfs in de media)

Lees verder

Storytelling

Als het niet schuurt is er ook geen verhaal. Zonder emotie geen beweging. Vertellen is geen kunst, het is een ambacht.

Lees verder