Portfolio

Een overzicht van de content projecten die we reeds hebben verwezenlijkt voor onze klanten

Stripboek Johan Cruijff

De strip over de jeugdjaren van Johan Cruijff: van straatjochie tot voetballegende vertelt het verhaal van de kleine 'Jopie', wiens leven draait om voetbal, voetbal en nog eens voetbal. Hij droomt ervan om, net als zijn grote idool Faas Wilkes, ooit in het eerste van Ajax te spelen.

Lees verder

DEEN Magazine

Wind Publishing verzorgde een jubileummagazine ter ere van het 80-jarig bestaan van DEEN supermarkten.

Lees verder

Portret van onze koningin

Beatrix ‘Portret van onze Koningin’ is een prachtig fotoboek voorzien van tientallen foto’s, waarvan een deel nog nooit eerder gepubliceerd werd. Auteur Marc van der Linden geeft aandacht aan de jeugd van Beatrix, het liefdesleven, het gezin en haar rol als koningin.

Lees verder

Don Magazine diabetes magazine

DON Magazine is een glossy magazine dat aandacht vraagt voor diabetes type 1. Aan DON magazine werkten vele topfotografen mee, zoals Koos Breukel, Dirk Kikstra en Klaas Jan Kliphuis.

Lees verder

Paula en Khalilo - geven een straatfeest

Paula en Khalilo geven een straatfeest is het tweede boek uit de serie over Paula en Khalilo geschreven door Angela Groothuizen. De twee vriendjes beleven weer spannende avonturen. Als er op een dag opeens een groot hek om hun speelplaats staat, zijn Paula en Khalilo boos. Daar moeten ze iets op bedenken...

Lees verder

Beauty Bloggers

Wind Publishing bedacht een boek rondom de grootste beauty influencers van Nederland. ETOS was niet te beroerd het idee meteen te adopteren. Samen ontwikkelden we een interessante winkelvloer actie waarbij je het boek cadeau kreeg bij aankoop van enkele ETOS beauty producten.

Lees verder